Fabriek Magnifique 2018

Ook bij de voorbereidingen voor de 8e editie van het Food en Art festival in Veghel (Gemeente Meierijstad) is AllAnja weer in actie. Nu voor ondersteuning voor de algehele organisatie, vergunning aanvraag en stage begeleiding. Op naar een geweldig festival waar je niet mag missen op 6, 7 en 8 juli a.s. in Veghel!FabriekMagnifique2018

Voor Het VerhAal

Ook bij de 2e editie van Het VerhAal, een literair evenement, hielp AllAnja mee in de organisatie. Secretariaat, coördinatie en subsidiewerving. Dit laatste met positief resultaat bij het VSBfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds. 27 augustus 2017 was een zonovergoten prachtige dag die veel mensen een leuke uitstap bezorgde. www.hetverhaal.nu

P-ACT Mama!

In opdracht van de stichting Mama Doet heeft Allanja fondsen aangeschreven, met positief resultaat bij twee fondsen.

P-ACT Mama! is een show vol humor over het moederschap, kinderen en alle fases die daarbij horen. Geschreven door Sophie Fleur Verbiesen en geregisseerd door Petra Kagchelland. Een stuk voor moeders, door moeders.

P-ACT Mama! - Het is maar een fase

P-ACT Mama! wordt op 16 en 17 juni 2017 uitgevoerd in Perron-3 in Rosmalen. Er zijn op het moment van schrijven nog kaarten verkrijgbaar voor de zaterdagvoorstelling via De Perron-3 website.

Fabriek Magnifique 2016

De laatste weken voor het festival Fabriek Magnifique is de ondersteuning van AllAnja voortgezet in productieassistentie. Er is altijd zoveel te regelen in de voorbereiding van een operationeel festival. Door de ervaring van drie voorgaande edities heeft Anja aan alle kanten de helpende hand geboden. Zoals stagebegeleiding, organisatie voor de Carmina Burana bij het festival, meedenken en regelen van kantoorklussen, persberichten, informatievoorziening, etc. etc. Hulp is er dan nodig op alle fronten. Kom kijken, genieten, luisteren en proeven van het Art& Foodfestival op 22, 23 en 24 juli 2016 in Veghel!  www.fabriekmagnifique.nl

Fabriek.png

Ondernemers Vakdagen 2015

Ondernemers Vakdagen 2015Netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant verbindt regio’s
Voor het 5e jaar op rij organiseert beursorganisator Evenementenhal Venray de business-to-business netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen. Het eerste lustrum dus, en wel op 6, 7 en 8 oktober 2015. De beurs richt zich dit jaar nóg meer op het verbinden van regio’s. Traditioneel zijn er op het evenement niet alleen Limburgse, maar zeker ook Brabantse ondernemingen aanwezig. De organisatie wil dit jaar extra aandacht geven aan de regio Uden-Veghel en biedt daartoe de mogelijkheid aan bedrijven uit onze regio om te exposeren in de Uden-Veghel Netwerkstraat.

Ondernemers voor ondernemers
Ondernemers Vakdagen richt zich voornamelijk op dienstverlenende bedrijven uit het MKB, branchebreed. Sectoren als ICT, marketing en communicatie, facilitaire dienstverlening, personeel en arbeid, training en opleiding en financiële dienstverlening zijn volop vertegenwoordigd onder de standhouders. Bezoekers zijn ondernemers uit Limburg en een deel van Brabant. Evenementenhal organiseert beurzen middels de onderscheidende fullservice formule waarbij standhouders volledig ontzorgd worden door te zorgen voor standaard standbouw, catering en marketingondersteuning. Bezoekers genieten van een gratis hapje en drankje. Zo ontstaat een ultieme netwerksfeer.

Lustrum-editie vol nieuwe elementen
De lustrum-editie is conceptmatig flink onder handen genomen en belooft een zeer vernieuwend evenement te worden. Er wordt sterk ingezet om een mix van verbinding en inspiratie met sprekers, matches en nieuwe elementen zoals een Kick-off Event, een dagelijkse netwerkborrel voor exposanten en bezoekers, de Businessclub Night en de VIP-Klantendag. Tevens wordt er een ‘Beursmotivator’ aangesteld die op de beursvloer presenteert, modereert en verbindt.
“Meer dan een beurs” is dan ook een typering die op zijn plaats is bij Ondernemers Vakdagen.

Regio Uden-Veghel
AllAnja ondersteunt Ondernemers Vakdagen 2015 bij de organisatie van de Uden-Veghel Netwerkstraat. Ook tijdens deze beursdagen zal AllAnja de taak van beursmotivator op zich nemen.

Voor Het VerhAal

Het VerhAalOp zondag 30 augustus 2015 vindt het literaire evenement ‘Het VerhAal’ plaats; een laagdrempelig evenement vol mooie zinnen in de breedste zin van het woord.

Het VerhAal is een luchtige wandel-, fiets- en/of vaartocht langs en over de Aa, met onderweg een beleving van zinnen van toen, nu en die gaan komen. We gaan zinspelen met literatuur en op uiteenlopende kunstdisciplines die de zin, het woord en de verhalen als onderwerp hebben. Een ZINvol treffen voor jong en oud. AllAnja ondersteunt hierbij met het regelen van het secretariaat en subsidieaanvragen.

Subsidieaanvragen en advies

Afgelopen jaren heeft AllAnja veel kennis opgedaan in het ingewikkelde subsidielandschap. Met name voor de non-profit sector is dat een winstpunt, want hoe krijg je nu goed in beeld welke subsidiefondsen passend zijn bij het project wat je voor ogen hebt? Welk stappenplan heb je hierbij nodig, wat zal er voorbereid moeten worden en is er een garantie of de aanvraag gehonoreerd wordt? Vragen waar AllAnja je bij van dienst kan zijn. 

Subsidieaanvragen zijn vaak een tijdrovend karwei, waar veel organisaties enorm tegenop zien. Doe waar je goed in bent en vraag hulp om het toch voor elkaar te krijgen.

AllAnja biedt ook dié ondersteuning voor evenementen. Denk hierbij aan projecten binnen de kunst, cultuur en zorg sector. Ook kleine organisaties, stichtingen en verenigingen kan die ondersteuning geboden worden.

Prachtige plek voor een heerlijke vakantie

Na jaren van dromen is het toch uitgekomen, een eigen plek aan het Comomeer in Italië. Dit voorjaar zijn wij (Anja en man) eigenaar van een vakantie woning op het prachtige vakantiepark Villaggio Sole Mio aan het Comomeer in Noord Italië.

Een 6 gelijkvloerse ingerichte bungalow, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, met terras en een volledig ingerichte keuken. Het park is al 30 jaar oud en ligt in een grote tuin met prachtige bomen. De gasten op het park worden altijd vriendelijk ontvangen door het beheerders echtpaar. Houd je van watersport, wandelen lekker eten, en rust? Alles is er. Geniet van de omgeving, het altijd fotogenieke uitzicht over het Comomeer, de berg aan de overzijde en de vriendelijke mensen in het dorp.

Een vakantie in het voorjaar, zomer of herfst is er altijd geslaagd.

Boekingen gaan via het verhuurkantoor http://www.solemio.nl/language/nl/  het park is geopend van eind maart tot en met eind oktober.

Wil je iets weten? Stuur mij gerust een bericht.

   

   

Start 2015

OeteldonkDe laatste maanden van het vorige jaar en de eerste maand van 2015 waren enerverende weken voor AllAnja. De werkzaamheden stonden vooral in teken van advisering en uitvoering van subsidieaanvragen. Voor veel organisaties binnen de kunst- en cultuursector kan AllAnja dé ontzorging zijn voor de moeilijke materie van begrijpen en invullen van soms lastige vragen van de subsidiefondsen. Want hoe weet je nu of het project past binnen de cultuurparticipatie of juist een beeldbepalend project is, of kan het alleen als een werkbudget gezien worden. Menig kunstenaar, koor, theatergroep of culturele instelling loopt tegen dergelijke vragen aan. En juist omdat Anja deze sector begrijpt, is AllAnja de partij die daarbij kan helpen. Maatwerk dus, ook voor hen die hun passie willen uitdragen.

Maar eerst gaat Anja de komende dagen een prachtig cultureel evenement maar eens flink ondergaan… Carnaval in Oeteldonk. En kijk eens naar de kleuren van de vlag van Oeteldonk: dat kan toch geen toeval zijn, past mooi bij AllAnja. Fijne dagen allemaal, misschien komen we elkaar tegen in Oeteldonk!