Aanbevelingen

Pieter van Dieperbeek | eigenaar Van Dieperbeek Coaching & Conflictbemiddeling
“Als voorzitter van de Stichting Veghel Maritiem heb ik Anja leren kennen als een consciëntieus en gedreven persoonlijkheid. Met onvermoeibare inzet streeft ze haar doelen na waarbij de terugkoppeling en verwerking van de noodzakelijke gegevens perfect te noemen is. Anja stelt zich dienstbaar op en zal met de gegeven feedback steeds haar voordeel doen. Kortom, een opdracht om tot een perfecte organisatie te komen is bij Anja in goede handen.”

Jan van Hoof | artistiek directeur Stichting Slokdarmfestival Veghel
“Anja is een topper in evenement ondersteuning. Initiatiefrijk, consequent, harde werker en altijd bereid nog meer te doen om alles wat ze aanpakt of wat noodzakelijk is te doen voor elkaar te krijgen. Ondergetekende is actief als cultureel ondernemer bij verschillende stichtingen en groepen in de culturele sector. Veel, heel veel regelwerk, papierwerk, benaderen sponsoren, subsidie aanvragen schrijven, verantwoordingen afleggen en op schrift stellen naast de praktische uitvoering. Mijn ervaring; laat AllAnja zich er mee bemoeien en een zucht van verlichting gaat door de organisatie.”

Willem Cammel | facility- en projectmanager in communicatie en organisatie
“Ik ervaar Anja als zeer toegankelijk, representatief, prettig om mee samen te werken, ze heeft veel verstand van organisatie- en coördinatiezaken en werkt (creatief) rechtlijnig met focus op het einddoel en vaak veel verder. We werken samen voor het Slokdarmfestival Veghel waarvoor zij voor mij een altijd bereikbare basis vormt.”

Michiel Kerkhoff | directeur / eigenaar Twinning Media BV
“Ik heb Anja tijdens het PAVO project maar kort meegemaakt. Mijn eerste indruk en ervaring is dat Anja snel kan schakelen, punctueel is en over een goed stuk organisatietalent beschikt.”

Anja Lawera | professioneel in personeelszaken
“Anja is op een later tijdstip ingestapt in de organisatie van het evenement van de PAVO Award uitreiking. Wat daarbij opviel was haar open houding, teamspirit en enthousiasme om van het evenement een succes te maken. Dat het een succes is geworden zullen velen uit het Veghelse beamen. De bijdrage van Anja is daar mede debet aan.”