Ervaring

Het verhaal van Anja Groot voor Fabriek Magnifique

 

FabriekFabriek Magnifique 2018
Voor de 8e editie van Fabriek Magnifique (Food&Art festival in Veghel) leverde AllAnja ondersteuning voor de algehele organisatie, vergunningaanvraag en stagebegeleiding en presentatie van de artiesten op de twee grootste podia. Het festival werd bezocht door ruim 70.000 man publiek.

 

en waar de ster bleef stille staanHet Groote Hoofd | En waar de ster bleef stille staan
Voor de kerstproductie van Het Groote Hoofd heeft AllAnja zowel het secretariaat en productieleiding op zich genomen. De 12 voorstellingen speelden in Turnhout, Tilburg en Veghel tijdens de kerstperiode 2018.

 

 

late-summer-jazz
Late Summer Soul & Jazz 
Op 15 en 16 september 2017 vond de vierde editie van het Late Summer Soul & Jazz Festival plaats in Markant Uden. AllAnja ondersteunde subsidieaanvragen bij het PBC en VSB voor de twee masterclasses bij dit prachtige festival.

 

 

966d0601-b21b-440a-811e-d068d85886be-706-00000084a0919e7eP-ACT Mama! 
In opdracht van de stichting Mama Doet heeft Allanja fondsen aangeschreven, met positief resultaat bij twee fondsen. P-ACT Mama! is een show vol humor over het moederschap, kinderen en alle fases die daarbij horen. Geschreven door Sophie Fleur Verbiesen en geregisseerd door Petra Kagchelland. Een stuk voor moeders, door moeders en was te zien in juni 2017.

 

 

Het VerhAal
Het VerhAal 
Voor de 1e en 2e editie (2015 en 2017) van Het literaire festival Het VerhAal heeft AllAnja de subsidieaanvragen bij het Prins Bernhard Cultuur fonds en het VSBfonds met positief resultaat geregeld.

 

 

goudwierookHet Groote Hoofd | Goud, Wierook, Mirre & Jenever
Voor de nieuwe productie van Het Groote Hoofd heeft AllAnja de coördinatie en organisatie van het externe ticketsysteem. Productieassistentie, promotionele activiteiten en ondersteuning voor de productie en regisseur. Goud wierook mirre en jenever wordt in 6 voorstellingen op de Noordkade in Veghel uitgevoerd.

 

 

 

Fabriek

Matthäus Passion | Kamerorkest Alveare
In opdracht van Kamerorkest Alveare heeft AllAnja subsidieaanvragen uitgevoerd. Met een positief resultaat bij het VSB fonds. In samenwerking met het Philips Philharmonisch Koor uit Eindhoven is een serie van drie uitvoeringen van de Matthäus Passion door ca. 2000 mensen beluisterd.

 

 

Het Groote Hoofd | VeeVoederFabriek

Voor de voorstelling de Veevoederfabriek van Het Groote Hoofd leverde AllAnja ondersteuning voor subsidieaanvragen, coördinatiewerkzaamheden en productieleiding. Een enerverende maar erg leuk en succesvolle periode. De afronding en evaluatie voor deze productie wordt ook door AllAnja ondersteund.

 

 

Fabriek

Fabriek Magnifique 2016
De dienstverlening van AllAnja voor Fabriek Magnifique wordt voor de editie van 2016 ingezet voor subsidieaanvragen. Want ook voor het festival op 22, 23 en 24 juli 2016 is die ondersteuning weer zeer welkom. Een positief resultaat is binnengehaald voor het project Veghels Blauw bij het PBC, FCP en Fonds Sluiterman van Loo.

 

 

FabriekFabriek Magnifique 2014
De dienstverlening van AllAnja voor Fabriek Magnifique (voorheen Slokdarm festival) is een welkome ondersteuning voor al het regelwerk, coördinatie, stage begeleiding en hand- en spandiensten voor dit grote festival op 11, 12 en 13 juli 2014.

 

 

Het Groote HoofdTheatergroep Het Groote Hoofd
AllAnja zoekt voor theatergroep Het Groote Hoofd passende subsidiefondsen voor de voorgenomen voorstellingen voor 2014. Door de bezuinigingen en aanpassingen van fondsen in de culturele sector ondersteunt zij deze uitdagende klus.

 

 

 

Slokdarmfestival

Slokdarmfestival Veghel 2010-2012
AllAnja ondersteunde de organisatie voor dit grootschalige publieksevenement in 2010 en 2012. AllAnja leverde haar inzet voor o.a. het officemanagement, begeleiding van stagiaires en AllAnja was de spil in de organisatie voor de ruim 400 optredens.

 

 

 

Veghel-Maritiem-2013-logo-mailVeghel Maritiem 2013
Het projectmanagement voor dit publieksevenement rondom de haven in Veghel was in handen van AllAnja. De taken bestonden uit de algehele coördinatie, het opstellen en uitvoeren van het projectplan, onderhandelingen met bedrijfsleven, overheid en culturele sector en aansturing van het team.

 

 

 

MezzogiornoMezzogiorno Vakanties
Vanuit de passie voor en de kennis van Italië geeft AllAnja u graag advies over reizen naar ZuidItalië. in samenwerking met Mezzogiornovakanties is AllAnja het coördinatiepunt in Nederland voor groepsreizen (55+) naar o.a. Mezzogiorno, Calabrië, en Puglia. Het regelen en begeleiden van het groepsvervoer naar de luchthaven is hierbij mogelijk.

 

 

BrabantZorgBrabantZorg
AllAnja heeft haar bijdrage geleverd in het ontwikkelen van het product Reizen. De samenwerking met diverse personen binnen Brabantzorg was hierbij essentieel.

 

 

viventVivent Thuiszorg
De basis van AllAnja ligt in de zorgsector. Anja werkte ruim negen jaar als teammanager van diverse verpleegkundige en verzorgende teams, waarbij zij direct verantwoordelijk was voor de aansturing van 35 tot 100 medewerkers in het primaire zorgproces.